Welkom bij VvE Kennis & Advies

Wij maken u graag wegwijs in de wereld van de VvE en het VvE beheer met opleidingen, trainingen en advies. Uw kennispartner die het vakgebied meer inhoud geeft.

graduation-capOok in 2019 kunt u deelnemen aan de praktijkopleiding VvE beheer. Wilt u alle ins en outs weten van het VvE beheer maar geen examen doen? Ook dan is deze opleiding de mogelijkheid om uzelf goed te verdiepen in het vak!

Dé opleiding voor de beginnende en de reeds werkende VvE beheerder, want VvE beheer is nu eenmaal een vak.

Vindt u VvE beheer ook een vak en wilt u in 2018 geregistreerd zijn als gecertificeerd VvE beheerder? Schrijf u dan nu in voor de praktijkopleiding en verzeker  uzelf van een plaats!

Actueel nieuws VvE Kennis & Advies

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
27
okt

Binnenkort gaat de Opleiding VvE-beheer van start!

Geplaatst in Actueel
 • Fontgrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 5485
 • Afdrukken

VvE-oktober-compleet“VvE-beheer is een vak dat je niet in een paar dagen leert en waar de praktijk een belangrijke rol speelt. Daarom hebben we een praktijkgerichte opleiding ontwikkeld, die bestaat uit een theoretisch gedeelte en 13 praktijkgerichte bijeenkomsten. De cursisten gaan met een aantal opdrachten aan de slag en we hebben diverse scenario’s ontwikkeld, die zowel voor de ervaren als de beginnende VvE-beheerder interessant en leerzaam zijn.”

Lees het hele artikel...

Laatst aangepast op

VvE Kennis & Advies helpt u met uw VvE beheer!

vve-kennis-adviesAdvies. Interim. Beheer & Meer.

Professioneel VvE beheer

Als het om kennis gaat op het gebied van VvE Beheer. Of het nu gaat om advies over een splitsingsakte of hoe een VvE op te starten of over de positionering van de afdeling VvE beheer. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Het op maat leveren van advies, interim bij vervanging zwangerschapsverlof of ziekte of in drukke periodes, training en coaching on the job voor uw medewerkers of puur een vraagbaak nodig?

 

Waarom VvE Kennis & Advies

 • Interim management +

  Tijdelijk een VvE beheerder nodig? Ter vervanging van zwangerschapsverlof, ziekte of bij personele wisseling. Ook tijdelijke vervanging van manager of hoofd van de afdeling is mogelijk. Lees Meer
 • Advisering +

  U kunt bij ons terecht voor advies over het beheer van uw VvE's. Over de opstart van VvE's. Van het maken van een plan van aanpak Lees Meer
 • Coaching & Training on the job +

  Nieuwe medewerkers on the job trainen op kennis niveau en direct inwerken op de eigen procedures, dat kan. Maar ook medewerkers die al langer werkzaam zijn Lees Meer
 • Opstarten nieuwe VvE's +

  Van het verzamelen van de benodigde informatie, het opstellen van de eerste begroting tot aan de eerste vergadering, het hele traject van opstarten nieuwe VvE kunt Lees Meer
 • 1