Welkom bij VvE Kennis & Advies

Wij maken u graag wegwijs in de wereld van de VvE en het VvE beheer met opleidingen, trainingen en advies. Uw kennispartner die het vakgebied meer inhoud geeft.

graduation-capOok in 2020 kunt u deelnemen aan de praktijkopleiding VvE beheer. Wilt u alle ins en outs weten van het VvE beheer maar geen examen doen? Ook dan is deze opleiding de mogelijkheid om uzelf goed te verdiepen in het vak!

Dé opleiding voor de beginnende en de reeds werkende VvE beheerder, want VvE beheer is nu eenmaal een vak.

Vindt u VvE beheer ook een vak en wilt u in 2020 geregistreerd zijn als gecertificeerd VvE beheerder? Schrijf u dan nu in voor de praktijkopleiding en verzeker  uzelf van een plaats!

Actueel nieuws VvE Kennis & Advies

  • Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
27
okt

Binnenkort gaat de Opleiding VvE-beheer van start!

Geplaatst in Actueel
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 5871
  • Afdrukken

VvE-oktober-compleet“VvE-beheer is een vak dat je niet in een paar dagen leert en waar de praktijk een belangrijke rol speelt. Daarom hebben we een praktijkgerichte opleiding ontwikkeld, die bestaat uit een theoretisch gedeelte en 13 praktijkgerichte bijeenkomsten. De cursisten gaan met een aantal opdrachten aan de slag en we hebben diverse scenario’s ontwikkeld, die zowel voor de ervaren als de beginnende VvE-beheerder interessant en leerzaam zijn.”

Lees het hele artikel...

Laatst aangepast op