Welkom bij VvE Kennis & Advies

Wij maken u graag wegwijs in de wereld van de VvE en het VvE beheer met opleidingen, trainingen en advies. Uw kennispartner die het vakgebied meer inhoud geeft.

graduation-capOok in 2019 kunt u deelnemen aan de praktijkopleiding VvE beheer. Wilt u alle ins en outs weten van het VvE beheer maar geen examen doen? Ook dan is deze opleiding de mogelijkheid om uzelf goed te verdiepen in het vak!

Dé opleiding voor de beginnende en de reeds werkende VvE beheerder, want VvE beheer is nu eenmaal een vak.

Vindt u VvE beheer ook een vak en wilt u in 2018 geregistreerd zijn als gecertificeerd VvE beheerder? Schrijf u dan nu in voor de praktijkopleiding en verzeker  uzelf van een plaats!

Actueel nieuws VvE Kennis & Advies

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
03
sept

Kwaliteit VvE-beheerders krijgt belangrijke impuls met het persoonscertificaat

Geplaatst in Actueel
 • Fontgrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 4731
 • Afdrukken

VvE Magazine aug 14 PCVBUit diverse onderzoeken, maar ook uit reacties van VvE’en die binnenkomen bij VvE Belang, blijkt steeds opnieuw dat er in Nederland heel goede VvE-beheerders zijn, maar dat er helaas ook zwakke broeders en zusters in deze branche hun geld verdienen. De kwaliteit van de VvE-beheerder kon wel een impuls gebruiken, vonden enkele initiatiefnemers en organisaties als VvE Belang en Vastgoedmanagement Nederland. Daarom is in het najaar van 2013 de Stichting Persoonscertificering VvE-beheer opgericht. VvE-beheerders kunnen nu naast het procescertificaat voor hun kantoor ook een certificaat halen waarmee ze aantonen dat ze zelf beschikken over voldoende kennis, kunde en ervaring.

Lees het hele artikel...

Laatst aangepast op

VvE Kennis & Advies helpt u met uw VvE beheer!

vve-kennis-adviesAdvies. Interim. Beheer & Meer.

Professioneel VvE beheer

Als het om kennis gaat op het gebied van VvE Beheer. Of het nu gaat om advies over een splitsingsakte of hoe een VvE op te starten of over de positionering van de afdeling VvE beheer. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Het op maat leveren van advies, interim bij vervanging zwangerschapsverlof of ziekte of in drukke periodes, training en coaching on the job voor uw medewerkers of puur een vraagbaak nodig?

 

Waarom VvE Kennis & Advies

 • Interim management +

  Tijdelijk een VvE beheerder nodig? Ter vervanging van zwangerschapsverlof, ziekte of bij personele wisseling. Ook tijdelijke vervanging van manager of hoofd van de afdeling is mogelijk. Lees Meer
 • Advisering +

  U kunt bij ons terecht voor advies over het beheer van uw VvE's. Over de opstart van VvE's. Van het maken van een plan van aanpak Lees Meer
 • Coaching & Training on the job +

  Nieuwe medewerkers on the job trainen op kennis niveau en direct inwerken op de eigen procedures, dat kan. Maar ook medewerkers die al langer werkzaam zijn Lees Meer
 • Opstarten nieuwe VvE's +

  Van het verzamelen van de benodigde informatie, het opstellen van de eerste begroting tot aan de eerste vergadering, het hele traject van opstarten nieuwe VvE kunt Lees Meer
 • 1