Actueel nieuws VvE Kennis & Advies

  • Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
Laatste berichten
27
okt

Binnenkort gaat de Opleiding VvE-beheer van start!

Geplaatst in Actueel

VvE-oktober-compleet“VvE-beheer is een vak dat je niet in een paar dagen leert en waar de praktijk een belangrijke rol speelt. Daarom hebben we een praktijkgerichte opleiding ontwikkeld, die bestaat uit een theoretisch gedeelte en 13 praktijkgerichte bijeenkomsten. De cursisten gaan met een aantal opdrachten aan de slag en we hebben diverse scenario’s ontwikkeld, die zowel voor de ervaren als de beginnende VvE-beheerder interessant en leerzaam zijn.”

Lees het hele artikel...

Doorgaan met lezen
Laatst aangepast op
Hits: 5484
03
sept

Kwaliteit VvE-beheerders krijgt belangrijke impuls met het persoonscertificaat

Geplaatst in Actueel

VvE Magazine aug 14 PCVBUit diverse onderzoeken, maar ook uit reacties van VvE’en die binnenkomen bij VvE Belang, blijkt steeds opnieuw dat er in Nederland heel goede VvE-beheerders zijn, maar dat er helaas ook zwakke broeders en zusters in deze branche hun geld verdienen. De kwaliteit van de VvE-beheerder kon wel een impuls gebruiken, vonden enkele initiatiefnemers en organisaties als VvE Belang en Vastgoedmanagement Nederland. Daarom is in het najaar van 2013 de Stichting Persoonscertificering VvE-beheer opgericht. VvE-beheerders kunnen nu naast het procescertificaat voor hun kantoor ook een certificaat halen waarmee ze aantonen dat ze zelf beschikken over voldoende kennis, kunde en ervaring.

Lees het hele artikel...

Doorgaan met lezen
Laatst aangepast op
Hits: 4730
17
mrt

Stichting Persoonscertificering VvE beheer borgt kwaliteit VvE-beheerder

Geplaatst in Actueel

sitchting-pcvb-thumbDe kwaliteit van de VvE-beheerder krijgt een forse impuls door de oprichting van de Stichting Persoonscertificering VvE-beheer. Dat zegt Manuella Wijburg eigenaar van VvE Kennis & Advies, en initiatiefnemer van de onlangs opgerichte Stichting Persoonscertificering VvE-beheer. “Niet alleen de kwaliteit van het beheerskantoor is belangrijk; ook de VvE-manager zélf moet aantoonbaar beschikken over de nodige kennis, kunde en ervaring. We verwachten in het voorjaar van 2014 het persoonscertificaat landelijk te kunnen presenteren.”

Doorgaan met lezen
Laatst aangepast op
Hits: 3007

Nieuwsarchief

januari
februari
april
mei
juni
juli
augustus
november
december